Matte är jättenoga…

…med att tvätta sina jobbkläder för sig och hålla dem katthårsfria, för hennes ena arbetskamrat är kattallergisk. Det går åt massor av klädrollers kan jag lova! Den här modellen:
limrulle
Jag får akta mig noga så att jag inte blir ihoprollad också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte är jättenoga…”

  1. Vår tandläkare är också kattallergisk, liksom min biktfader, så vi ser alltid till att ha katthårsfria kläder att använda om vi skall träffa dem… och rollers är suveräna hjälpmedel! Fast att rolla in hela katten… näääääää… vi använder klädrollern till kläderna, inte till katterna.

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, i förebyggande syfte verkar det tyvärr inte hjälpa ens att rolla mig. Matte säger att det gör inget – hon skaffar dessa rollers superbilligt på CityGross! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *