Varför skylla på katten!

När en villa i Säffle var nära att fatta eld så skyller man på katten, berättar SVT Värmlandsnytt: ”Eftersom ingen varit hemma i huset sedan tidigt på morgonen finns det ingen annan rimlig förklaring än att katten kommit åt touchknappen på spisen!” säger Räddningstjänsten. Hur stor är den procentuella chansen att katten får skulden för att mänsklig glömska kanske rimmar dåligt mot försäkringsbolaget?

Vi har brandvarnare och så har vi barnsäkerhetslås till knapparna på vår spis – det fungerar för kattassar också! Hur ser din spis-säkring ut?
cat-hot-stove

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *