Sista tävlingsdag i balkongtävlingen – inte?

Jag tänkte ”Mjau, nu får ni hålla tassarna för hur det går med mitt bidrag i Agrias ”kattsäkrade balkong”-tävling!” I dag var sista dagen att lämna in tävlingsbidrag, enligt Agria – men döm om min förvåning att de redan kl 7 i morse korat vinnarna och lagt ut på sin hemsida?! Näää fyy Agria!?? ”Tävlingen pågår till och med den sista maj så skicka in ett bidrag du med så har du chansen att vinna fina priser.” står det och då borde man väl kunna skicka in bilder fortfarande, eller hur??? Man avslutar INTE en tävling i förtid!

Det är inte utan att man blir besviken. Och länk till ”Se alla bidrag här!” visar ju inte ALLA bidrag??  Mitt bidrag insänt 3/4 är inte med och jag saknar många andra.
arg2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *