Rosa är hos veterinären nu!

roFör en tid sedan vädjade kattvännen Paula på Facebook om att få hjälp av SnuffeFonden med kastreringskostnaden för en stor svart hankatt som hon tagit hand om.

Normalt bidrar INTE SnuffeFonden till kastreringar – det är sådant varje ansvarsfull kattägare ska ha en budget för att sköta när man skaffar sin katt men fallet Rosa har fått bli ett undantag: Då Paula gjort allt hon kunnat för Rosa (En liten miss i könsbedömningen i början gav honom det namnet…) för att han skulle klara vintern och de skador han fått av revirstrider ute – och slutligen tagit in honom trots sin astma! – så ville hon gärna se att han skulle bli kastrerad och därmed kanske bli lite mindre ansatt av rivalerna i grannskapet…

Och genom att generösa vänner som skänkt en slant till SnuffeFonden är hankatten Rosa just precis nu hos veterinären för att bli kastrerad! Hela pengen kom nu dessutom att räcka till både märkning och vaccinering! Varmt tack till alla som bidragit!!!
snuffe2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rosa är hos veterinären nu!”

  1. Åh så bra! Ser precis ut som våran Doris som kommer från Hyssna : )

    Lycka till! Nos puss Sven, Signe och Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *