Grattis Tass på 16årsdagen!

IMG_4304
Här är han, Tass, kungen av Stora Almby!
IMG_4302
Under sitt mäktiga gråpäronträd håller Tass vakt över domänerna,
som är mattes mormors gård.
IMG_4301
Mjau, nu är det hela sexton år sedan Tass föddes här – det enda hem han haft och den enda plats han vet om! Han är en av de lyckliga katter som har det så!
IMG_4288
Det är dags för Tass födelsedagstårta nu… Kom så går vi in!!!
IMG_4285
Det serveras katt-tårta med favoritmaten: Makrill i tomatsås!
IMG_4272

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Grattis Tass på 16årsdagen!”

    1. Mjau Tass är en snygging! NosPuss Wikki
      PS Det är något visst med oss svartvita eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *