Kattoo

4ögd ide
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om detta är vackert eller ej!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kattoo”

 1. Wikki, vi är så ledsna att vi har spamat er : ( Mattes yahoo konto har kapats och många dumma mail skickats. Hon är inte i Bristol och behöver inga pengar. Tack stormatte för samtalet igår! Nos Puss Sven och Signe + Doris

  1. Mjau vi förstod ju att nåt var fel! Men tänk så hemskt om folk går på sådana bluffar!? Suck… Kommer inga mejl fram till er nu? Dumma dummingar! NosPuss Wikki

   1. Inga mail kan ses i den förbaskade yahoo mailen. Vi vet att det har skickats men tror inte det är livsviktigt. Nåt får göras men vi vet inte riktigt vad…

    Ha en fin helg! NosPuss SS&D

    1. Mjau hoppas matte kan lösa mailproblemen! Hon får jama på SupportKatten! NosPuss Wikki

  1. Mjau, med fyra ögon skulle man vara en cool katt. Men det är nåt klumpigt i hur kattens huvud ser ut högst upp, som bulor? Undrar så varför… *fniss* TassKram Wikki

  1. Mjau, jag undrar hur de gör om de tröttnar på ”dekoren”!? Riktigt FINA tatueringar som den Sippos husse har, det är ju snyggare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *