Fånga dagarna, nätterna och stunderna, Lurrvar!

lu
SkaparKatten har jamat sin kallelse till Lurrvar igen! Ni minns säkert att för lite sedan så skrev jag att ”Varje katt är ett lån från SkaparKatten” och idag berättar Linnsen på sin blogg att Lurrvar har nu bara den palliativa vården kvar, på obestämd tid! Men vi hoppas att Lurrvars matte och lillhusse får en fin sommar med många goda dagar kvar, innan det är dags att gå genom Grinden…. TröstBuff!!!IMG_4239

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fånga dagarna, nätterna och stunderna, Lurrvar!”

  1. Vi minns hur det var med våran Sullivan under hans sista veckor. Försök fånga ögonblicken Lurrvar och hans älskande familj. Det är sorgligt att veta vad slutet blir, men resan dit kAn göras vacker.

    Så här, snart 2 år senare, känns det ändå som en fin tid i vårt liv och vi hoppas och tror att Sullivan vet att vi gjorde vårt bästa nu när han bevakar oss från sin plats hos SkaparKatten tillsammans med Pumba, Maxine, Benji, Felicia, Svempa, Pippi, Oscar, Skxten och Minino som alla varit mattes pälsklingar och aldrig glöms.

    Vi hoppas att Lurrvars familj får kraft att hantera den sorg och det tomrum som kommer.

    1. Mjau, då kommer Frank och Linnsen att hålla dem i tassen och Lurrvar kommer att kattängla dem i allra högsta grad. Det är bara vägen dit som är så slitsam. Mjau vad stark matte Karin är som ger Lurrvar sin tid! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *