Årets Sommarvärdar i radio – vilka kommer att prata katt?

Nu har listan kommit med årets Sommarpratare i radio, LÄNK HÄR! Jag undrar som vanligt vilka som kommer att skildra sina katters liv, prata kattepisoder eller över huvud taget relatera till katter… Ska bli spinnande!
midsommar1
Jag skulle gärna jama ett Sommar i radio, och mitt val av ämnesområde kan ni säkert förutsäga…: Hemlösa katter!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Årets Sommarvärdar i radio – vilka kommer att prata katt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *