Matte och jag balkongmyser…

IMG_4228
Matte är ledig och hemma – det betyder öppen balkongdörr heeeeeeeeeela dagen, gissa om vi njuter!!! Fast en skön solstrimma på golvet är också mysig!
IMG_4236

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte och jag balkongmyser…”

    1. Sommaren är härlig nu… Men oj vad många nya främmande missar det springer under vår balkong!?? *oroligt kikande* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *