Örebro katthems katter tackar!

Tack till damen som trotsade regnvädret i början av veckan och kom och skänkte en så fin liggkorg, alldeles ny! Allycat blev väldigt glad i den, Vinter provade också!
IMG_4248
Och ett väljamat varmt tack till SveKattVännerna som hade med sig och skänkte ett sånt här lass med leksaker och godsaker!! Hör ni hur vi spinner?!!
IMG_4254

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *