Lilla svarta Sobrina har kommit till katthemmet!

Mjaha, så var jag tillbaka på katthemmet igen! säger Sobrina.
IMG_4210
Men jag vill minsann ha gos redan här i buren! Buff buff…
IMG_4208
Nå jam, jag kommer väl ut då… Klappa mig genast!
IMG_4204
Hej katthemmet det var ju spinnande att vara här!!! Var är alla kompisar???
IMG_4205

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lilla svarta Sobrina har kommit till katthemmet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *