Öppet Hus samt möte på katthemmet i kväll

Kom gärna och hälsa på det här glada gänget!
Allycat:
IMG_4126
Takida:
IMG_4128
Novell:
IMG_4131

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Öppet Hus samt möte på katthemmet i kväll”

 1. *spinnande* Hoppas det kom massor av besökare som hittade sin perfekta familjemedlem. Att ni hade ett bra möte, det tar vi för givet:-)

  Våran mamma ska äntligen få komma besök hos er på lördag när det är ett annat viktigt möte: Svekatt håller möte på Örebro Katthem och vi tror det blir ett väldigt *spinnande* möte med viktiga beslut. Vi hade gärna velat följa med, men det gick visst inte. En av oss är väldigt åksjuk så vi andra stannar också hemma som sällskap.

  Nosgos från Sollentunaligan

  1. Mjau, ska bli roligt att träffa er matte igen, säger Stora matte. Men jag får tyvärr inte följa med! Suck! NosPuss Wikki

 2. Vilka sötnosar!
  Idag hämtade matte ut de jamarfina Wikki-stjärnorna. Vi har lagt ut en bild på hela vår samling. (den underbara kattavlan på väggen är också från en av dina auktioner)
  *nosbuffar*

  1. Mjau vad roligt att se den fina hyllan med alla stjärnorna! Ni har snart en egen stjärnhimmel! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *