Stackars djur och människor i Oklahoma

tor
Alla har inte haft samma tur som den här lilla kattungen… Må SkaparKatten hålla tassen över både små och stora som drabbats!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stackars djur och människor i Oklahoma”

    1. Mjau skönt att se… Men undrar just hur de har det i bråten som är där, djuren som eventuellt är kvar! Jag minns hur det var efter hurricane Katrina med en våg av hemlösa katter som förökar sig… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *