Jag skulle vilja ha ”Likes” på min blogg också?!

FacebookPawPrint-300x300
Det kryllar av ”Likes” på mattes FaceBook och det skulle vara så kul att ha den funktionen här i bloggen också… Undrar hur jag ska få till det? Skulle ju kunna vara i form av en tummen-upp-tass och en liten räknare!!?
tumme

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag skulle vilja ha ”Likes” på min blogg också?!”

  1. Jag har en wordpressblogg och där går det att lägga till en widget där folk kan facebookgilla. Tror även att det gillade inlägget också delas på gillarens tidslinje. 🙂

    1. Mjau, det ligger ju i WordPress numera mitt bloggformat så jag får väl undersöka saken! Men jag vill ju inte krocka med facebook. Hmmmm… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *