Sött trick

Jag vill nog inte bli cirkuskatt…
(via cineraria:youtube)
Men visst är det sött?
Vad kan din katt ”trixa”?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sött trick”

    1. Mjau, jag kan ett farligt trix: Bita av sladdar. (Matte är lite ARG på mig igen…) Så jag är också bäst! TassKram Wikki

  1. När jag ska fota katterna så tar jag en pinne och ”knackar” där jag vill att de ska stå. Till exempel på en sten eller en stubbe. Då skuttar katten upp och jag kan ta en fin bild 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *