Visst doftar vårregn särskilt gott?!!

IMG_7242
Hela morgonen har vi suttit på balkongen, tittat på allt och njutit och sniffat! Det stilla vårregn som kommit har på något sätt en annorlunda doft än andra regn, har ni tänkt på det?!! På något sätt doftar det mull och must och liv – det öppnar jorden och det väcker sommaren! Ah mjau, man bara andas och andas och allt känns rensköljt och nytt, till och med är det som om alla färger är skarpare och tydligare, när det man ser ute har fuktats av vårregnet!

Vad spanar du på så här en fuktig torsdag???

PS: Jag har hittat en artikel om just varför regn doftar så speciellt ibland HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *