Äntligen!

toes
Både husse och matte jobbade till sent idag – men nu är de äntligen hemma och jag kan slå mig till ro… (Vilket är jobbigt att ha ansvar för allting här hemma, tur att det inte händer särskilt ofta!)  Det här blir min utsikt resten av kvällen! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Äntligen!”

    1. Mjau, och idag är husse hemma HELA DAGEN med oss medans matte jobbar, så skönt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *