Liten hjälp är också hjälp! Men tänk om man vore rik…

alf ”Matte, var hos mig!” ber en olycklig lillebror Alfons och det ser ut som tårar på väg i hans blåa ögon. Som tur är så får Alfons åka med matte hem igen, veterinären har ju helgstängt.

Vill du hjälpa Alfons med vårdfakturan? Hans försäkring täcker nämligen inte det här, och den lilla fond som vännerna Enzo/Alfons har hos veterinären räcker inte till. Sätt in en slant märkt ”Alfons” till SnuffeFondens konto på Swedbank clearingnr 8270-1 kontornr 4 661 923-5. (Som direkt överföring till konto, inte girobetalning. Vissa banker behöver inte ettan i clearingnr, och vissa vill ha en eller två nollor före kontonr – internetbanken brukar visa det i så fall! Till Nordea får man t ex skriva numret 827010046619235. Respektive bank brukar ha en guide om man är osäker!) Tack för alla bidrag! ♥

SnuffeFonden kommer också att hjälpa huskatten Fia, som ska operera bort en cancerknöl den 23/5, och vi liksom Fias matte hoppas det ska hjälpa! Så bidrag märkta ”Fia” är också välkomna!!!

Tänk vad jag önskar att man var riktigt RIIIIIIIK och kunde hjälpa alla sjuka eller skadade eller hemlösa eller behövande katter… Matte kan vi inte göra sådan där liten tipsrad igen? Kanske turen är vår den här gången???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Liten hjälp är också hjälp! Men tänk om man vore rik…”

    1. Mjau, precis – om alla som läste här i kväll lade 3 kr var till Fia samt Alfons, då skulle det blir mycket bra hjälp… Tack kompis, du är en hederspolare! NosPuss Wikki

  1. Vi ska sätta matte vid Internet banken imorgon . Många behöver hjälp så vi får lägga en *liten* slant på många ställen. Tänk om matte hade spelat o vunnit den där sjukt höga lottovinsten…….. Då hade det räckt att rädda alla sjuka kompisar.

    1. Mjau, matte och vi tar en lott eller så ibland – för tar man inte lotten så vinner man ju definitivt aldrig! Sedan gäller det visserligen att välja rätt sorts lotteri! NosPuss Wikki

  2. Matte fick hjärnsläpp när hon skulle göra överföringen och funderade om hon märkte pengarna med rätt namn på kissarna, men som tur var blev det rätt. Alfons+Fia har fått en slant. När det går lite för fort har det annars kunna bli lite vad som helst för meddelanden i mottagarens fält. 🙂 Kurr och burr.

    1. Det ordnar sig – vi ska se till att hjälpen tassas dit där den behövs! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *