Bandverkstaden är igång!

IMG_3957 En nött och limmad porslinskatt, som matte haft länge, sitter med knäppta tassar  och övervakar pysslet! Ett kärt besvär!

Saknar du beställda och betalda Hittekattsband? Maila till bloggkatten@hotmail.com  så ska vi reda ut det! (OBS att band skickas först när betalning kommit in till bandkontot. Det är också viktigt att betalningen märks med t ex namn/kod som blir personlig.)

1 – Det har kommit in en beställning från GUN som det saknas efternamn och adress till. Du vet ju ditt betaldatum och belopp som verifikat. Hör av dig!

2 – Ett belopp har kommit in helt ”blankt” utan avsändare. Om du betalat och saknar leverans, kan du vänligen verifiera summa och betalningsdag med t ex bankdata så vore det bra! Band ska ju skickas till rätt beställare!

Bara i år har över 400 Hittekattsband levererats och vi gör allt vi kan för att de ska hitta rätt till väntande mottagare! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bandverkstaden är igång!”

  1. Nova o Wikki (och Tanja), ni har så duktiga, ordningsamma och påhittiga hemlösekattsmänniskor (långt o bra ord va?) som bor hos er. Ordning och reda på varje leverans och varenda insamlad krona. Och det har det blivit mänga av tack vare Hittekattsbandet. Borde alla på både 2 och 4 ben ha minst ett per koppel eller jacka av.

    *nosgos* från Sollentunagänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *