Fina filtade katter av min päls?

Jag fäller alldeles förfärligt nu och matte snaggar stora stycken av min päls som är trasslig, stretar och spänner så jag blir alldeles ömhudad. Det går inte ens att borsta utan det är saxen som gäller! Hoppas jag kan få min helklippning snart! Fast jag kanske skulle återvinna min päls och göra kattkonst som Wendy:
000Cat5
Matte Wendy Francisco har uppfödning av fina ragdollkatter som lämnar sin päls i bidrag till så här söta små kattkonstverk:
Biff1
Se vilka söta kattporträtt som skapats – kattpäls kompletterad med ull från Merino eller Alpaca:
aaafeltedpudden4
Jag har valt att visa katterna, men Wendy gör andra djur också – länk HÄR!
FlatCatTwo1
T o m små minimini kattungar i filt har hon skapat:
RagdollLitter1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fina filtade katter av min päls?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *