Förvirring som övergick i tacksamhet

Oj så funderFour-Friendssam man kan bli – satte just tassen på kontrollknappen på Snuffefondens konto, och hittade en post där det stod ”Gåva Lupus 500 kr”.

Det tog en stund innan poletten trillade ned! Lupus är ju företaget som har kattmatsmärket FOUR FRIENDS som ju avtalat att dubbla vår sköna kompis Sören Fernströms inklappningspeng när han jobbar!

Tänk vad fint det blir när goda krafter samarbetar! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Förvirring som övergick i tacksamhet”

  1. Hurrjam för Four Friends (och naturligtvis för Sören)! God mat gör de också. *slick om nosen*
    *nosbuffar*

    1. Det är hjälp från hjälpare! Min värmande tanke av tacksamhet går till alla dem som inledningsvis också lägger sin slant i bössan och genererar grunden till det insamlade… Dem ska man också tacka! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *