Apropå slott för katter

Om en kisse haft det jobbigt en tid med sjukdom och mediciner så kan ju kisse råka önska sig ett slott i belöning, eller hur, Enzo?!! Matte hittade den här filmen och vi blev väldigt fuktiga i ögonen:
httpv://youtu.be/WI9W_VdV1l0

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Apropå slott för katter”

  1. Jamarns vilket fint slott! Spinnande när man kan gå både upp och ner och i sidled inuti, tänk vad skojsigt det måste vara att leka kurragömma där…
    *nosbuffar*

    1. Borde vara lätt att kopiera! Fast jag hade nog löst ”planlösningen” annorlunda med lite torn och andra gångar… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *