Deklarationsavdrag för katthjälp?

Det är ju deklarationstider – många människor sitter och sorterar sina lönepapper och skriver i deklarationsblanketter och kliar sig i pälsen och oroar sig. Hur gör man RUT-, ROT- och reseavdrag? Vad kan man göra för att få tillbaka på sKATTEN?!!tumblr_mdr1r4aHHZ1r2sq16o1_500

Det här är RUT, en sKATT som gör hushållsarbete som städning, klädvård, enklare trädgårdsarbete samt barnpassning och annan tillsyn, och henne får man dra i, säger sKATTeverket.

Men jag tycker seriöst att det borde få gå att göra avdrag för alla KATThjälpsarbeten, sådana som gagnar katthem och katthjälpsorganisationer i vårt land! Donationer och gåvor som stöder välgörenhetsarbete av detta slag borde absolut premieras med sKATTeavdrag! Nog håller ni med!??? Vi kan kalla det KAT-avdrag om det nu absolut måste förkortas! KAT står för KattAktivitetsTjänst!

Vad jamar ni om det, sKATTeverket?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Deklarationsavdrag för katthjälp?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *