745 besökare igår, två kommentarer…

korvstöld
Tack kära trogna vännerna Dui & Deco samt Alice & co som så gott som alltid alltid alltid har vänliga kommentarer här hos mig, och tack alla som läser – hur står ni och alla andra ut med mig som är så dålig på att få tiden att räcka till att själv kommentera och hänga med hos er???! Förlåt! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “745 besökare igår, två kommentarer…”

 1. Jag komenterar väldigt sällan, men jag älskar din blogg.

  Ingen risk att jag eller mina kissar tröttnar på den.

  Carina och Gnestakissarna.
  I

  1. Mjau, jag skulle också vilja se ett sådant där köttbullsträd som Sigge Svamphund träffar på ibland! TassKram Wikki

 2. Vi hinner inte alltid tassa kattentarer, men vi läser din blogg flera gånger om dagen! *kurrar*

  Tass från Imma, abbemissa.

 3. Visst är det kul med kommentarer :-). Vi förstår att du inte hinner med att kommentera hos alla så mycket som du håller på med. Vi tycker att din blogg är jätteviktigt och vill att du ska veta det.Nosbuff

 4. Precis så är det. Vi tycker din blogg är viktig och läser den nästan varje dag. Att vi inte tassar kommentarer varje gång beror på att vår matte är slö och trött i fingrarna. Det händer så mycket spinnande i din blogg så den tröttnar vi inte på i första taget.
  Nosgos!

  1. Mjau då är vi ganska lika – det finns ju så mycket annat som måste tassas med! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *