Mao – katten som behöver kanske just DIG!??

Mao är en katt med verkligt speciellt behov i fråga om hemmiljö – nämligen att hon absolut INTE på några som helst villkor ska behöva komma i kontakt med andra katter, INTE alls! Hon accepterar inte konkurrens: Mao vill ha dig helt för sig själv!
Hon är den ultimata ENSAMkatten!
bild-10
Det är något visst med Mao – hennes jourmatte berättar:
”En mer tillgiven, smart och gosig vän får man leta efter!! Hon är en påhittig, busig, pratsam och fruktansvärt rolig katt med många egenheter. En av favoritplatserna har blivit på en pall framför spegeln. Ibland sitter hon där och beundrar sin skönhet, leker arga leken mot spegelbilden eller annars håller koll på vad jag gör med en förhoppning om att vara lite mer diskret i sitt iakttagande.
bild-13
Då hon är på bushumör hittar hon på diverse trix för att få med mig i leken, många gånger har lekstunderna slutat i någon form av ”kull” för att snabbt byta riktning till en gosestund. För gosa, det vill hon göra för jämnan och utnyttjar nästan varje tillfälle som ges; framför datorn, soffan, sängen, (när man går på toa) och hon ger mig alltid ett varmt välkomnande när jag kommer hem.
bild-14
Ju mer tiden har gått och vi fått lära känna varandra, desto mer kärlek har denna fantastiska katt gett mig. Med ett tålamod och ett inre lugn från din sida kommer er blivande vänskap säkert att bli lika fin som våran har blivit!”
bild-12
Men dessvärre kan jourmatte inte ha Mao hos sig så länge till. Och Örebro katthem letar verkligen med omsorg efter ett nytt, helst PERMANENT hem för att denna känsliga flicka ska flyttas omkring så lite och så varsamt som möjligt.
bild-11
Mer information om Mao finns på Örebro katthems sida HÄR – scrolla bara ned en bit – och där finns också kontaktuppgifter till Anna som är jourhemsansvarig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mao – katten som behöver kanske just DIG!??”

  1. Vi är 3 stycken här hemma så vi är nog inte riktigt rätt för Mao även om matte säger att hon ’blev kär’ när hon såg bilderna. Tasshållning att det snabbt dyker upp ett alldeles eget för-alltid-hem som motsvarar Maos behov.

    *nosgos*

    1. Nej det är tyvärr så att Mao mår riktigt dåligt när hon tvingas konkurrera med andra katter – och löser det med att slåss fär sitt revir. Det måste hon få slippa. Hon fungerar perfekt som ensamkatt. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *