Mina vänner fångar allt som rör sig…

pelle Hunden Pelle har sprungit lös i Adolfsberg i Örebro i snart ett år och hotas nu att bli skjuten om han inte låter sig fångas in – helst innan måndag, skrev NA igår. Det är samma duktiga gäng som brukar fånga in knepiga katter till Örebro katthem: Mia, Linda och Josefin. Aktionsgruppen Hundhjälpen hoppas kunna få skjutningsbeslutet upphävt eftersom man har goda utsikter att så småningom ta fast Pelle, som dock hittills gäckat dem. Han har vuxit upp som gatuhund i Rumänien och vet att vara försiktig.

Mjau, man kan faktiskt bry sig om en Hittehund också, även om man är katt! Ta fast Pelle nu, fångstgänget – jag håller tassarna för att ni ska lyckas!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mina vänner fångar allt som rör sig…”

  1. Vi håller tassarna för att ’skällingen’ snart är infångad. De ska inte behöva skjutas för att de har rymt, lika litet som vi katter ska behöva det! Otroligt att han lyckats hålla sig vid liv ett helt år. Vi katter har ju lättare att hitta små utrymmen som kan ge oss skydd och inte behöver vi så stora mängder mat som skällisarna heller och vi har det ju svårt när vi är hemlösa så vi undrar hur den stackars Pelle mår.

    Styrkespinn till ert duktiga fångargäng!

  2. Avlivningshotet uppskjutet till torsdag! Måtte det lyckas. Dom har en enorm press på sig nu. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *