Lite mer kattnjutning: Lurvas med vänner!

Vad kan vara bättre än att ha en stor mysig pälsig kattfarbror som kompis att krypa upp hos? Mamma Missy låter sina nu vuxna barn mysa med trygga Lurvas!
IMG_3740
Bättre BodyGuard kan knappast finnas!
IMG_3779 IMG_3781
”Här håller jag tass om både stora och  små!” spinner Lurvas och blicken säger ”STÖR EJ!”
IMG_3783
Men sanningen är att Lurvas är fridsamheten själv och en riktigt kelälskande kille! <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *