Jag lovade ju kattbilder… Hagbard och Hannes!

Hagbard var lite reserverad, han hade ju fått ett dumt sår på halsen och ville därför inte bli petad på. Men lite flirtande gick alldeles utmärkt! Hans gröna ögon kunde man drunkna i!
IMG_3717
Han och brorsan Hannes är jättesnygga! Hannes har en pigg och nyfiken attityd – en riktig charmör! Och spänstig…
IMG_3712
Givetvis försökte han att imponera på mig och alla besökare:
”Kolla nu, Wikki, när jag gör 20 tasshävningar!”
IMG_3716
Och så gjorde han det! =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag lovade ju kattbilder… Hagbard och Hannes!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *