Stora matte på rymmen

När Stora matte var hos oss i mitten av veckan så hämtade hon massor av Hittekattsband som det var Väldigt Wikktigt att de levererades i tid till ett speciellt event!
IMG_3808
Jag jamade att Wikki FlatCat absolut skulle övervaka det hela och vara mitt ombud!
IMG_3753
För det handlade om VIP-visningen idag på nya Södertälje katthem! IMG_3727
Det är bara det att:
1) Hade inte blogghjälpen Kattson hämtat Stora matte på tågstationen Södertälje Syd så hade hon aldrig hittat dit!
2) Hade inte Kattfamiljens snälla Heidi vägglett med bussbytena och råd för hemvägen så hade hon aldrig hittat hem igen!
3) Så nu när hon väl kom hem ganska restrött, så trasslade hennes dator och det här är enda bilderna vi fått hittills… Mer utlovas i morgon! Nå jam men då ska ni få se vilka myskatter det bor i det nya fina katthemmet! Tass på er så länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *