Tranorna är här!

trana Tanja rapporterar från Landet att tranorna kommit! Fast de ser mest ut som gråa regndränkta disktrasor och står kurande ute på åkern… Det går inte ens att fotografera eländet i regnet.
Inte alls som de beskrevs så vackert i P1:s ”Dagens Dikt” nyligen:

HIMLAVINGARE!

Vill du se riktigt vackra tranefoton från den 13/4 så kika in HÄR hos Elisabeth Landberger som varit vid Hornborgasjön!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tranorna är här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *