Stjärna 7 – Kleeia

Kleeia är en mystisk stjärna. Den är lockande och mild i en skön kombination. Tillräckligt för att hittills ha lockat ett bud! ♥ Vill du vara med i budjamet så hittar du det HÄR.07 Basc dark red - pink with squares
I Oxens stjärnbild hittar man stjärnan Kleeia. Enligt den grekiska mytologin var Kleeia en av titanen Atlas (En väldig jätte som bar upp rymden med sina axlar) fem döttrar som tillsammans med sina systrar Phaesyle, Koronis, Phaeo och Eudora blev så ledsna när deras bror Hyas dödades av ett lejon att de förvandlades till stjärnor! Fascinerande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *