Nu ska vi till Kjelle Bus på party!

Wikkis mat
Vi tar med oss tunnan med gottispåsar i, Kjelle, och så kan vi ha sådan där ”fiskdamm” där alla får fiska i tunnan efter nåt – vad tror du om det!!?
GRATTISJAM på födelsedagen bäste Kjelle Bus önskar Nova och jag! Vi ses på partyt och svänger våra svansar och tassar tills solen går upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *