And the winner is…

IMG_2286 Här har vi passat på under Sören Fernströms och Kjelle Bus och katten Stinas (Kisse som blir 15 år idag hos Gittan som hjälper Örebro katthem) födelsedagsfestande att också hylla den rättgissande vinnaren av PåskTasseriet T17: Mosåshuliganernas lillsyrra Bonzai Betty ”Krokodillan” Boom Boom som gissade exakt rätt på 53 morrisar i våran burk!

Eftersom Betty var ensam om att ha gissat på rätt antal så behöver vi inte bry oss om skiljefrågan – i synnerhet som jag fotograferat så knasigt att de två stråna med svart på inte ens syns på bilden!

GRATTIS TILL BETTY!
GRATTIS OCKSÅ TILL SÖDERTÄLJE KATTHEM SOM FÅR TASSERIETS INSAMLADE 1700 KR! 

Och det varmaste TACK till alla er som varit med och bidragit!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “And the winner is…”

  1. Hurrjam till Krokodillan och hurrjam till Södertälje katthem som dessutom har officiell invigning på söndag!
    *nosbuffar*

    1. Mjau, nu har Betty fått sina saker, hennes matte hämtade upp dem på katthemmet igår kväll. Hoppas Betty ska gilla sitt paket! TassKram Wikki

  2. HurrJam, KurrJam och svansdans (*rodnar* får nog be om ursäkt till Kjelle Bus för jag jag välte räkfatet i hastigheten där) JAG VANN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *