Stjärna 5 – Alchiba

Alchiba måste vara en lyckostjärna, för här finns redan ett fint bud! Men vill du ha ett jam med i budgivningen så hittar du all information HÄR!
05 Basc yellow-orange with flowers
Alchiba ligger ganska nära oss i rymden, bara 4 ljusår bort och ingår i stjärnbilden Korpen, där den är ljusstarkast, en s k alphastjärna.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *