Blä! Snö igen!

Mjau vad urrigt det var ute på balkongen, ja ute över huvud taget?!! Det har kommit en massa otrevlig blöt kall snö – nu när vi vill ha VÅR!!!? Titta på den här bilden tagen den 9 april 2009, ser ni så skönt det var då?!!
090405-10 278
Suck… Så jag gick inte ut ens… Utan kröp ned under täcket och lyssnade på intressant ”Naturmorgon” på P1 om svartvita vattennäbbmöss som KRYMPER på vintern!
näbb
Tänk vad mycket det finns som vi inte vet om!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *