HurrJam för Plantagen Eskilstuna!

Stora matte ska strax åka och hämta ett lass kattmat som inte kan säljas p g a kort datum – och Livbojens missar har det sedan strax till förfogande! Dagens Ros! rosor

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HurrJam för Plantagen Eskilstuna!”

    1. Mjau, nu har vi levererar både katt- och hundmat åt många håll! Jättekul! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *