Snälla hjälp…

snuffe2Å vad jag tigger och tigger och tigger…

Vår vän Enzos matte skriver:
”Så ställde jag frågan jag länge bävat för. ”Går det att rädda honom?” Jag hörde hur rösten sprack trots att jag ville ge ett samlat intryck. Men Enzo hade fortfarande livlust och fortsatte att kämpa, trots att det var jobbigt, sa veterinären. Hans päls glänste och hans ögon var klara. Veterinären sa därför att hon faktiskt trodde att han skulle överleva, men att det skulle ta lite tid och att jag fick räkna med att det kunde bli kostsamt. Ett nytt hopp tändes i mitt hjärta. Min lejonkung kanske kommer hem igen! ♥”
enz
Kämpa, Enzo, snälla kämpa! <3 <3 <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Snälla hjälp…”

 1. Så länge det finns liv finns det hopp! – Men låt honom inte plågas för länge. Vi tycker ju precis som matte Maria att går det att rädda honom så får det ju kosta lite. Han är ju en så fin katt-kille.

  Nosbuffar från hela klosterkattsgänget

  1. Mjau, så länge det är rimligt och skött av veterinärer med hjärta, så ser de väl var gränsen går. Enzo visar nog sin vilja själv också… Hoppet måste få finnas! NosPuss Wikki

 2. Ska jama till matte att hon ska sätta in en slant till på Snuffe fonden imorgon !
  Håller tassar o tummar i kors här för att Enzo ska bli frisk !

 3. Vet man vad det är som är fel med honom?
  Vi fortsätter hålla alla tassarna för söta Enzo!
  *nosbuffar*

  1. Mjau vi undrar också – Enzo är lite ”multi”sjuk i andningsvägarna d v s har många problem som trasslar ihop sig. Veterinärerna har svårt att få bukt med det och hitta exakta orsaken. Men Enzo kämpar vidare! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *