Å nej en femte katt mördad!

plåVid femtiden i morse hittades ännu en knivskuren katt död på Riksdalersgatan i Högsbo i Göteborg, den femte som man känner till har fallit offer för en djurplågare. Ett tidningsbud hittade katten och larmade dess ägare, berättar GP.

Jag blir så arg – denna sjuka person sitter säkerligen vid sin dator och gottar sig åt den uppmärksamhet han röner, och det får mig att må illa. Han känner sig mäktig och osårbar, osynlig och i sin känslokalla mask ser han inte sin egen ynklighet. Han är sannerligen inte värd mer ord från mig!

Katter i Högsbo, var rädda om er! Kattägare i Högsbo, var på er vakt! *sniff*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Å nej en femte katt mördad!”

  1. Vi önskar att kattägarna håller sina missar inne till dess man har mördaren dömd och bakom lås och bom. Det blir väldigt synd om de katter som nyligen blivit övergivna och fortfarande tror alla 2-beningar om gott, för vem kommer skydda dem? Då är det bättre att vara skyggis, för de vet att man ska akta sig och hålla sig dold.

    *snyftar över människors grymhet och ynkedom*

    1. Mjau, de skygga vet att gömma sig, de trygga tror alla om gott. Vilken svår värld att balansera i! Jag frestas att hoppas en viss person slinter med sin kniv, faktiskt. Burr! NosPuss Wikki

  2. Wikki vi bor granne med Högsbo och är inspärrade. Så helt otroligt grymt! Blir så upprörd.

    NosPuss Sven och Signe + lilla Doris

    1. Mjau det är mycket man inte förstår… Hur kan man någon leva så med blod på sina händer?! *morrhårsdarr TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *