Nu är den här: Wikkis Facebook-sida!

Snart flyttar bloggen till FaceBook! Klicka på bilden och hitta till mig! tass5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nu är den här: Wikkis Facebook-sida!”

 1. Men, men, nu luras du väl? *morrhårsdarr*
  Hur skall vi klara oss utan din blogg?
  *håller tassarna för att det är lur*
  *nosbuffar*

 2. Ha ha haaa! Matte gick på det! Men inte jag, jag visste hela tiden att det bara var ett aprilskämt!
  Pust, sa matte!
  Kram Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *