Så glad borde varje katt få vara

Spinnande, trygg, lekfull och glad!
httpv://youtu.be/nQ6-6iKoQnE

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Så glad borde varje katt få vara”

    1. Mjau önska kan man ju! Och tar några tag i det tassgripligen så ordnar det sig säkert för någon i alla fall! NosPuss Wikki

  1. Ooo, det är PRECIS så där Philemon gör! Finns det en dörr, så nog skall han upp på den… man får alltid tänka på det när man böjer sig framåt, t.ex. för att plocka upp något eller knyta skorna. DUNS så har han använt ens rygg som språngbräda för vidare färd upp ovanpå närmaste dörr… att sedan ta sig ner, är en annan sak…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *