När Hemlösa hjälper Hemlösa – PåskTasseriet T17

Nu ska du få chansen att lägga tassarna på en trippelvinst! PåskTasseriet T17 innehåller nämligen en jättefin kokbok, ”Gatans mat”, med recept från Sveriges främsta kockar genom tiderna, matrebeller, politiker och eldsjälar – varvat med levnadsberättelser av John Arthur Ekebert, överlevnadskonstnär och registrerad hemlös… Ett riktigt praktverk:
IMG_3526
Genom att köpa den här boken till Tasseriet har en summa IMG_3531skänkts till Stadsmissionen Västerås som går till de hemlösa! Den här underbara boken är skapad av Magnus Hansson som driver Magnus Kök, som varje år skänker en del av sin förtjänst till välgörenhet. Tänk om fler gjorde så! Och så hamnar nu boken också i Tasseripaketet, vars behållning den här gången förhoppningsvis ska ge en fin inflyttningspeng till Södertälje Katthem! Visst kan man kalla det en trippelvinst? Till stadsmissionens hemlösa, till katthemmet och till den som jamar hem Tasseriet T17 med boken!

Tanja visar också upp ett sött pastellgult litet kattpennskrin som BM skänkt – jag tror det är perfekt att spara/gömma tappade morrhår i!

Mer saker i PåskTasseriet T17 kommer under de närmaste dagarna!

Så här tävlar du:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T17-… (T ex T17-Jamsan, T17-kattnamnet eller T17-KrrMj77!)
– Lös tävlingsuppgiften nedan!
– Jama svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in dinsnuffe2 anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 14/4 kl 20.00 och dagen efter kommer det rätta svaret att avslöjas!

IMG_5986Och här är tävlingsuppgiften:
Jag jamade om morrhår – det är säkert många som sparar tappade morrisar (Stora matte och matte gör det!) från sina älskade katter! Hur många morrstrån tror du att matte har sparat från mig, Nova och sina älskade Landetkatter?

För säkerhets skull lägger vi till en utslagsuppgift, om många skulle gissa lika:
Hur många av de sparade morrhåren har svart på sig?

Ditt svar ska alltså innehålla två siffror, du kan t ex skriva ”17 st/5 st”. Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “När Hemlösa hjälper Hemlösa – PåskTasseriet T17”

  1. Vilket fint tasseri och vilka jamarbra vinnare! Extra kul att den ena är Södertälje katthem eftersom vi alla 3 är därifrån. *kurr*
    Vi skall genast be matte tassa in vårat bidrag.
    Förresten, ni kommer väl på mitt party imorgon? Igår firade vi min 5-års dag. Eftersom vi inte vet när jag fyller år så firar vi på min ”komma-hem-för-alltid-dag”. Imorgon fyller småbrorsorna Mårrgan och Bosse 2 år så vi slår ihop våra födelsedagar och firar imorgon.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *