Fyrfota vänner gör skillnad – jag visste det!

Klicka på bilden så kan du läsa det härliga reportaget om Molly och hennes hundkollegors insats i äldrevården i Nora:
molly
Husdjur i vården är viktiga, det är väl bevisat! Många äldreboenden är återkommande kunder hos katthem för att hitta lugna, trygga och gosiga katter som kan göra en insats som sällskap, trivsel och terapi för de gamla. Att klappa en spinnande katt har alltid skapat välbefinnande. Molly visste vad hon gjorde när hon flyttade in!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fyrfota vänner gör skillnad – jag visste det!”

    1. Mjau verkligen! Och det är en härlig arbetsuppgift att vara äldrevårdskisse! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *