I morgon kommer PåskTasseriet T17

Missy2
Den här damen kommer att gilla det! Mer avslöjar jag inte idag! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I morgon kommer PåskTasseriet T17”

  1. Vilken fin dam. Och vad spinnande det är med överraskningar. Vi måste hålla koll på din blogg nu Wikki. Så vi inte missar vad det blir för spinnande saker som händer. NosGos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *