Mening i solen

catsun
Katten vänder sig om i solen

lägger sig tillrätta.

Han behöver ingen mening,

För katten räcker det med marssolen.

// Dikt av Göran Greider

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mening i solen”

  1. Men det är ju Daisy vår Flickr vän i Japan : ) visst är hon fin!

    Nos puss och ha en fin Påsk! Sven och Signe + lilla Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *