Flyttbestyr med kärlek idag

Tänk vad fort tiden Banner-ST-copygår! Det var i augusti 2011 som jag med hjärtat i halsgropen skrev ”Vad ska hända med Södertälje katthem?” och dagen efter tassade jag ihop en liten enkel banner att sprida som jamade på hjälp:  ——->

Det är med ödmjukhet och stolthet jag konstaterar att kanske är det så att snart behövs inte bannern, som sedan dess skyltat hos otaliga kattvänner och hjälpande supporters! För idag flyttar de första katterna till det nya Södertälje Katthem, ett fantastiskt och toppenfint katthem – vad underbart det måste kännas!

Underbara Astrid ”Kattson” Åkesson har med en mängd entusiastiska och arbetsamma medhjälpare förmått bygga upp en väl genomtänkt och för katternas behov fint anpassad katthemslokal – och nu väntar vi bara ivrigt på den officiella invigningsdagen! Men först ska så klart alla de inflyttande katterna bo in sig och bli tryggt hemmastadda i sin nya miljö!

GRATTIS SÖDERTÄLJE KATTHEM!

stVi vet att ni arbetat oerhört hårt och offrat mycket av fritid och familjeliv på denna uppgift. Det måste vara med oerhörd stolthet ni nu ser resultatet av mödan och tänk nu allesammans med STOR GLÄDJE I HJÄRTAT på alla de katter som detta katthem nu och i framtiden kommer att rädda!!! Tack vare er!

Och jag förstår att tacksamheten också riktas mot alla dem som bidragit ekonomiskt med små och stora gåvor – tänk vad vi kan göra tillsammans! Katthemmet Kompis återuppstod. Södertälje katthem flyttar in på Wedavägen 16C, bakom Willys i Wedaområdet. Vad blir nästa katthem, som vi med gemensamma tassar kan hjälpa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Flyttbestyr med kärlek idag”

  1. Det har varit en fantastisk dag. Katterna har varit hur duktiga som helst. I morgon flyttar karantänskatterna. Och äras de som äras bör i första hand: Christer Lundström, snickare och hjärnan bakom alla fina lösningar, Niclas Möller, som hjälpt oss med elektriciteten. Så många fina lösningar. Patrik Liverud, snickare som hjälpt oss och skänkt mycket av sin fritid till katthemmet och Pierre Zettergren, plattsättare som gjort ett kanonjobb i många utrymmen. Sist men inte minst Paula och Kjell samt alla volontärer från katthemmet! Ni är alla guld värda.

    1. Mjau, en jubeltass för alla medhjälpare, och tänk vilka underbara människor det finns som kommer med det där som jag brukar kalla ”Den tomma handens gåva” som inte går att prissätta i kronor och ören: Den tomma handen innehåller ett oändligt antal kramar, smekningar och klappar, men också arbetsförmåga, stödjande och hjälpande, bärande och lyftande, hållande och värmande – och det tar aldrig slut, det bor där i den tomma handen! Det är kärlek! NosPuss Wikki

  2. När matte läste detta blev hon överlycklig! Tydligen så jobbar hon bara ett stenkast därifrån, så Södertälje Katthem kan nog räkna med att få nobelt besök av vår matte i framtiden. Fast vi kommer från Kattstallet så spelar det ingen roll säger matte. Man kan tycka om flera olika katthem, särskilt om de är med i Svekatt. Jag tycker om att äta kattgräs. Leon tycker om att bli kliad bakom öronen. Om han inte är på dåligt humör.

    1. Precis, så tycker jag också och stöder alla bra katthem, i synnerhet de som tillhör Svekatt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *