Stöd Örebro katthem genom att köpa påskpresenterna hos Miss Mjau!

Miss Mjau är en imjaudeell förening som skapar och säljer vackra och unika smycken. Varför inte shoppa dina påskpresenter här?
Alla intäkter går oavkortat till organisationer som hjälper hemlösa katter. Nu har turen kommit till Örebro Katthem!

Tänk er att få ett påskägg som inte bara är nyttigare än godis utan även stöttar katthemmets arbete med nödlidande katter?
Spinn runt bland våra påsksmycken i shoppen och gör någon du känner extra glad. Tänk på att beställa i god tid så att PåskKatten hinner packa och skicka paketet innan påsk!
påsk
Stöd Örebro Katthem genom att shoppa dig vacker hos Miss Mjau! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *