Grattis Philemon 3 år

fille
Vår vän Klosterkatten Philemon ska firas med stor tass-baluns i kväll! Nova och jag har polerat klorna, fluffat och borstat pälsarna, och satt lite kattparfym ”La Sardin” bakom vardera örat. Vi ska hämta upp lite kattvänner längs vägen men det finns plats för fler i husses bil (Som vi lånat!) om någon vill ha lift mellan Örebro och Otterbäcken! Vi ses!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis Philemon 3 år”

  1. Jam, vi bokar gärna fyra platser, här ska det bli partaj!!! Småflickorna har putsat päls och morrhår hela dagen; ” ska jag ha pälsen si, eller ska jag ha den så?” ”ska jag ta på mej en fin rosett, eller är det för mycket?”

    *nospuss* från Jansson, Pejst, Betty och Jade

  2. Mjau, kanske vi kommer lite sent 🙁 Matte har inte haft datorn på under dagen, för hon är så jamars förkyld, så vi har inte kunnat få så mycket hjälp av henne i dag, suckjam, men vi har grattat Philimon på Den däringa FB iaf

    Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *