De olika öden som katter få

Vi fortsätter att hålla tassarna för Gotlandskatten Totte, som utsvulten och desperat kastade sig över en skål med hundmat – mitt framför nosen på en rejäl schäferhund! Det kunde inte annat än sluta illa, svarta Totte blev illa biten… Hela Gotland berättade igår om honom och hur Gotlands katthem nu gör allt för att hjälpa katten att bli bra!
tot
Idag kan vi läsa de glädjande nyheterna att Totte egentligen heter Nalle och hör hemma i Eke – samt att han kryat på sig lite! Hoppas det fortsätter så!

Man ska inte utmana hundar om sin mat, det är då ett som är säkert! Det finns alldeles för många sätt på vilka det kan gå fel… Matte minns sorgset katten Timjan som också råkade illa ut för länge sedan.

Stöd Ditt Lokala Katthem och hjälp dem rädda katter i nöd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *