Vi är faktiskt bra kompisar!

Om ni tyckte att jag var lite väl raljant på Stora mattes bekostnad i föregående inlägg igår, så vill jag bara jama att hon helt och hållet godkänt texten och vi är fortfarande mycket goda vänner! Tilläggas bör att hon dock fortfarande inte lyckats få till sin Facebooksida och överväger att kalla in experthjälp! ( = mig och matte!)

Här kan ni avnjuta bevis för vår goda relation:
httpv://youtu.be/Bus2QQ5Z1nU
Men vänligen bortse från det eländiga ljudet (Kamerarassel när man zoomar, slammer i köket och mattes förkylningssniff – vi borde ha lagt på nån klatschig musik men är inte lika bra på det där med videoredigering som t ex Max&måns husse!) och njut av oss vackra katter! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *