Jag gillar brandmän

Och idag spinner jag särskilt för deltidsbrandstyrkan i Knivsta som räddade såväl husse som katt vid en lägenhetsbrand, berättar Brandkåren Attunda. ”Våra rökdykare hittade en man på golvet i det rökfyllda trapphuset och hjälpte honom att ta sig ut från byggnaden. Vi fick sedan information om att en katt fanns kvar i lägenheten. Rökdykarna gick in igen och lyckades även hämta ut katten som verkade oskadd. Brandstyrkan släckte sedan branden och ventilerade i byggnaden.” Dagens ros till er!

De här bilderna är från 2007 men lika rörande idag:
safe
Det skulle vara intressant att veta om svenska brandkårer har syrgasmasker för djur typ SurgiVet-masken som den här amerikanske brandmannen använder! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *